Personal Trainer

Ik geef je graag een korte uitleg van de voordelen van een personal trainer. Of je nu wilt afvallen, in een duo of in een small group met je vrienden wilt trainen, of juist in een privé-setting aan je trainingsdoelen wilt werken. Ik ben er voor je. Nog vragen? Neem contact op!

Op een plezierige manier aan jezelf werken

Mijn belangrijkste doel is jou in een privé-setting op een plezierige en efficiënte manier aan jezelf te kunnen laten werken. Ik vind namelijk dat ‘personal training’ ook echt persoonlijk moet zijn. En daarmee bedoel ik dat de training elke keer weer 100% afgestemd wordt op het fysieke kunnen van de klant. Dit zodat je tijdens de training op een verantwoorde manier het maximale uit jezelf haalt en hierdoor sneller je trainingsdoel bereikt.

Het draait volledig om jou

En dat is dan ook het belangrijkste voordeel van een personal trainer: dat het 100% om jou gaat. Op het behalen van jouw doel, op jouw fysieke kunnen en erop gefocust om jou te motiveren om te blijven gaan voor de doelen die je hebt gesteld. Of je nou wilt afvallen, fitter wilt worden, je kracht verder wilt uitbouwen of wilt herstellen van een blessure; met een privé trainer draait alles geheel om jou.

Ik als personal trainer

Ik ben een eerlijke en motiverende mentor. Hierbij vind ik het belangrijk dat we altijd voor een realistische en haalbare trainingsaanpak kiezen. Ik help je om slimmer te trainen, in plaats van harder. Ik laat je de juiste weg zien, maar uiteindelijk moet jíj die weg bewandelen. En ook daar help ik je bij.

Privé fitness met allure

Met een personal trainer werk je op een laagdrempelige manier aan jouw mentale en fysieke fitheid. Als professionele trainer motiveer ik jou elke training weer om net een stukje verder te gaan, wat ervoor zorgt dat je veel sneller dan normaal jouw trainingsdoel(en) behaalt. Ziet het als een privé fitness training. In de privacy van een volledig uitgeruste gym die alléén voor jou ter beschikking staat, train je onder begeleiding van een professionele coach om jouw doelen te behalen.

Fitness Training

Duo-training en small group training

Desgewenst kun je er ook voor kiezen om in een duo of met maximaal 4 personen te komen trainen. Bij zogenaamde ‘duo-training’ of ‘personal group training’ is het wel belangrijk dat iedereen ongeveer hetzelfde trainingsdoel heeft. Dit omdat ik een maatwerk trainingsplan opstel, waarbij het belangrijk is dat de uitgangspunten hiervan altijd aansluiten op jouw persoonlijke trainingsdoel(en).

Afvallen met je privé trainer

Als jouw doel is om af te vallen, dan kan ik je heel goed helpen. Naast mijn brede ervaring en opleiding als sport coach ben ik ook gespecialiseerd op het gebied van voeding. Ik kan jou adviseren welk dieet het beste past bij jouw situatie en hoe je hiermee snel en verantwoord de eerste kilo’s kan kwijtraken.

Kijk voor meer informatie over de verschillende trainingsprogramma’s die ik bied onder personal training programma’s.

Personal Trainer Het Gooi